HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Halfilé mustárkéregben
| Többi

Halfilé mustárkéregben recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg tengeri hal
1 dl tejszín,
2 evőkanál száraz fehérbor,
2 teáskanál mustármag,
fél kis fej hagyma,
1 csomó zöldhagyma,
1 gerezd fokhagyma
olaj,
bors,
pirospaprika
morzsolt majoránna


A recept elkészítése

A hagymát és fokhagymát megtisztítjuk, majd a mustármaggal és a morzsolt majoránnával együtt összeturmixoljuk. A krémet sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük. A megmosott halfiléket mindkét oldalon bekenjük a fűszerkrémmel, majd megforrósított olajon, lassú tüzön megsütjük. Közben kevés olajon üvegesre pároljuk a felkarikázott zöldhagymát. Felöntjük a borral és a tejszínnel. Megsózzuk és összeforraljuk. A megsült halat villával nagyobb darabokra tördeljük és rizságyra helyezzük. Leöntjük a tejszínes mártással.

Feltöltötte: juli

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , diétás ételek , gyertyafényes vacsorák , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra