HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Halfilé tormamártással
| Többi

Halfilé tormamártással recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg kifilézett tengeri hal
só,
fél citrom
1 savanykás alma
5 dkg reszelt,
ecet
1-2 evőkanál húsleves,
1 dl tejföl,



A recept elkészítése

A halat sós, citromlével ízesített vízben megfőzzük (vigyázva, nehogy túlfőjön és szétessen). A vízből kivesszük, félretesszük és kihűlni hagyjuk. A meghámozott almát lereszeljük, hozzákeverjük a tejfölt, a tormát és annyi húslevest, hogy krémes mártást kapjunk (ne legyen túl folyós). Ízlés szerint megsózzuk, majd a néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük. A halat a mártással és rozskenyérrel kínáljuk.

Feltöltötte: krisztiana

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , diétás ételek , gyertyafényes vacsorák , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra