HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szendvicsek > Háromsajtos melegszendvics
| Többi

Háromsajtos melegszendvics recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 adaghoz:
Fél francia kenyér (bagett)
4 dkg vaj
1 gerezd fokhagyma
2 dkg márványsajt
2 dkg Pannónia sajt
2 dkg füstölt sajt


A recept elkészítése

A kenyereket kétfelé vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk, és kés fokával összenyomkodjuk, vagy ha van fokhagyma présünk, egyszerűen áttörjük. A sajtokat külön-külön lereszeljük.
A vajat habosra kikeverjük, beledolgozzuk a fokhagymát. A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A kenyereket megkenjük a fokhagymás vajjal, és csíkokban megszórjuk a háromféle sajttal. Tepsire tesszük, és pár perc alatt megsütjük, illetve ráolvasztjuk a sajtot.

Feltöltötte: dana

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , házias ételek , uzsonnák , ebéd-vacsora otthonra , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 15 perc , szendvicsek

vissza az előző oldalra