HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Hirtelensült tavaszi körettel
| Többi

Hirtelensült tavaszi körettel recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 szelet csirke- vagy pulykamell,
2 fej karalábé,
1 csomó zsenge sárgarépa
1 fej hagyma,
1 dl tejszín,
1 csokor petrezselyem,
vaj,
só,
fehér bors

A recept elkészítése

A megtisztított karalábét kockára vágjuk, a zsenge sárgarépát vékonyan felkarikázzuk. Vajon pároljuk, sóval, fehér borssal ízesítjük. Fedő alatt megpároljuk, majd frissen vágott petrezselyemmel elkevert tejszínnel felöntjük és összemelegítjük. A hússzeleteket kiveregetjük, besózzuk, fehér borssal megszórjuk. Serpnyőben vajat forrósítunk, beletesszük a hússzeleteket és félig megsütjük. Mellédobjuk a karikára vágott hagymát és megpirítjuk. A hirtelensült szárnyast a tavaszi körettel tálaljuk.

Feltöltötte: trixi

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , vasárnapi ebédek , tavaszi ételek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra