HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szószok > Hollandi mártás II.
| Többi

Hollandi mártás II. recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

3 evőkanál vaj,
2 evőkanál liszt,
1 pohár tej,
1 tojássárgája
2 evőkanál citrom


A recept elkészítése

Két evőkanál vajat olvasszunk meg, adjuk hozzá a lisztet. Állandó keverés mellett pirítsuk egy percig. Eresszük fel a tejjel, majd sózzuk, borsozzuk. Még négy percig főzzük állandóan keverve. A kikevert tojássárgájához öntsünk kevés forró mártást, majd az egészet elvegyítve, főzzük néhány percig. A tűzről levéve adjuk hozzá a megmaradt egy evőkanál vajat és a citromlevet. Ismét keverjük simára a mártást.

Feltöltötte: tunder

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

klasszikus ételek , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 15 perc , mártások, szószok

vissza az előző oldalra