HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szószok > Hollandi mártás
| Többi

Hollandi mártás recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

12,5 dkg vaj
2 tojássárgája
2 evőkanál fehér bor
1 evőkanál szója
1 evőkanál citrom
1 csipet gyömbér


A recept elkészítése

A vajat felolvasztjuk, a habját leszedjük.

A tojássárgákat összekeverjük a vörösborral, vízfürdőbe állítjuk, és habosra verjük (kézi habverőt használjunk!). Cseppenként, folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a vajat. Szójaszósszal, citromlével, borssal és gyömbérrel ízesítjük. Spárgához, karfiolhoz, brokkolihoz, kelbimbóhoz kínáljuk.

Feltöltötte: anna

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

egyszerű ételek , 15 perc , mártások, szószok

vissza az előző oldalra