HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szószok > Húsos mártás (Espanola)
| Többi

Húsos mártás (Espanola) recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 evőkanál olaj
3/4 kg hús- és csontdarabok
2 fej hagyma
2 szál sárgarépa
2 evőkanál liszt
1 szál petrezselyem
1 szem szegfűszeg
1 gerezd fokhagyma


A recept elkészítése

Kevés olajon megpirítjuk a hús- és csontdarabokat. Hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt hagymát és sárgarépát. Megszórjuk a liszttel, és arany barnára pirítjuk. Felöntjük 2 l forrásban levő vízzel, a szegfűszeggel, a petrezselyemmel és a fokhagymával ízesítjük. Megsózzuk, borsozzuk, és 30 percig lassú tűzön főzzük. Végül kicsontozzuk és átpasszírozzuk.
Változat
Vadhúsos: A húst és a csontot vadhús darabokkal helyettesítjük. Miután átpasszíroztuk, melegen tartjuk. Megpárolunk 4 meghámozott, összedarabolt gombát 1-2 evőkanál brandyben, összeturmixoljuk, és a mártáshoz keverjük.

Feltöltötte: ildiko

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

klasszikus ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 60 perc , mártások, szószok

vissza az előző oldalra