HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Hússaláta uborkával
| Többi

Hússaláta uborkával recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 közepes szem főtt burgonya
20 dkg főtt marhahús,
2 kisebb ecet
2 kisebb jonatán alma
15 dkg majonéz,
1 dl kefir,
1 teáskanál citrom
1 teáskanál porcukor,
2 teáskanál mustár,



A recept elkészítése

A hideg főtt burgonyát (legjobb, ha előző nap főztük) meghámozzuk és kisebb kockákra vágjuk. A főtt marhahúst csíkokra metéljük, az uborkát karikára vágjuk. Az almát felnegyedeljük, magházát kiemeljük, majd a gyümölcs húsát felaprítjuk. Összekeverjük a saláta hozzávalóit. A majonézt kikeverjük a kefirrel, majd citromlével, porcukorral, mustárral és sóval ízesítjük. A majonézmártást a hússalátába forgatjuk és 30 percig érleljük. Salátalevelekkel kibélelt tálba halmozzuk és rozskenyeret kínálunk hozzá.

Feltöltötte: jutka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

házias ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , olcsó ételek , egyszerű ételek , 60 perc , saláták

vissza az előző oldalra