HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Huszármakaróni
| Többi

Huszármakaróni recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg makaróni,
25 dkg csiperkegomba
1 tojássárgája,
10 dkg füstölt trappista sajt,
5 dkg parmezán jellegű sajt,
1 evőkanál kapribogyó,
3 dkg vaj,
2 dkg liszt,
2 dl tej,
só,
reszelt szerecsendió


A recept elkészítése

A megtisztított gombát felszeleteljük, forró olajon megsütjük. A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben megfőzzük. Hideg vízzel leöblítjük és lecsöpögtetjük. Megforrósított vajon megpirítjuk a lisztet. Felöntjük a tejjel és állandó keverés mellett kissé besűrítjük. Belekeverjük a tojássárgáját, majd a kétféle reszelt sajtot. Sóval és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. A makarónit összekeverjük a sajtmártással. Sült gombával és lecsöpögtetett kapribogyóval meghintve tálaljuk.

Feltöltötte: diandra

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , egyszerű ételek , 45 perc , egytálételek , tésztafélék

vissza az előző oldalra