HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Japán csirkenyárs
| Többi

Japán csirkenyárs recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

80 dkg csirkemellfilé,
5 dkg liszt,
2 dl tyúkhúsleves,
1 dl száraz fehérbor,
2 evőkanál szója
5 dkg vaj, só,
késhegynyi őrölt gyömbér
bors


A recept elkészítése

A csirkemellfilét kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk és nyolc hurkapálcára felhúzzuk. Besózzuk és serpenyőben, kevés megforrósított vajon, gyakran forgatva megsütjük. A nyársakat kivesszük és félretesszük. A visszamaradt zsiradékot megszórjuk a liszttel, rózsaszínűre pirítjuk. Felöntjük a levessel és összeforraljuk. Fehérborral, szójamártással, gyömbérrel, borssal ízesítjük és beletesszük a csirkenyársakat. Fedő alatt 5 percig pároljuk. A csirkenyársakat a mártással leöntve tálaljuk. Párolt rizzsel körítjük.

Feltöltötte: valeria

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , egzotikus ételek , társasági ételek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra