HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Joghurtos-burgonyás pogácsa
| Többi

Joghurtos-burgonyás pogácsa recept

Elkészítési idő: 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg liszt
20 dkg sütőmargarin
20 dkg főtt burgonya
1 csapott evőkanál só
fél pohár natúr joghurt
2 db egész tojás
2,5 dkg élesztő
0,5 dl tej

A recept elkészítése

Az élesztőt felfuttatom a tejben. A főtt burgonyát összetöröm, és az összes hozzávalóval jól kidolgozom, majd 45 percre a hűtőbe teszem. Ezután kinyújtom és hajtogatom a tésztát, amit 20 percenként háromszor végzek el.

Ennek megtörténte után a tésztát 1 cm vastagságúra kinyújtom, és közepes pogácsaszaggatóval kiszúrom. Tepsibe rakás előtt a pogácsákat megpödörgetem, és a tetejét tojással megkenem. 200 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütöm.

Feltöltötte: letti

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

magyar ételek , vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , bulira ajánlott , uzsonnák , társasági ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 90 perc , előételek , aprósütemények , pogácsa

vissza az előző oldalra