HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tavaszra > Joghurtos epertorta II.
| Többi

Joghurtos epertorta II. recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 db kerek tortalap
30 dkg eper
4 dl joghurt
3 dl tejszín
20 dkg porcukor
1 csomag zselatin


A recept elkészítése

Az epret a porcukorral és a joghurttal habosra turmixoljuk, óvatosan beleforgatjuk a felvert tejszínhabot, és a kevés vízzel felfőzött, majd langyosra lehűtött zselatinnal összekeverjük.

A tortalapot vékony lapokra vágjuk, majd megtöltjük és körülsimítjuk az epres krémmel. Hűtőbe rakva 2-3 órát pihentetjük. Tálaláskor eperszemekkel, tejszínhabbal díszítjük.

Feltöltötte: dorka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

klasszikus ételek , házias ételek , ünnepi ételek , uzsonnák , nyári ételek , tavaszi ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 45 perc , desszertek , torták

vissza az előző oldalra