HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Kapros halragu
| Többi

Kapros halragu recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg tengeri hal
2 csemegeuborka
1 dl tejföl,
1 fej hagyma,
1 csokor kapor
1 evőkanál citrom
só,
hal
színes bors


A recept elkészítése

A tengeri halfilét nagyobb kockákra vágjuk. Citromlével megcsöpögtetjük. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát. Hozzáadjuk a halat, sóval, halfűszerkeverékkel ízesítjük. Hozzáadjuk a felkarikázott csemegeuborkát. Frissen vágott kaporral és őrölt színes borssal fűszerezzük. Fedő alatt 2 percig pároljuk, majd belekeverjük a tejfölt is és összemelegítjük. Párolt rizzsel körítjük.

Feltöltötte: larissza

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra