HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Haladóknak > Kapros-szalonnás túró
| Többi

Kapros-szalonnás túró recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg tehéntúró
2 nagy csokor kapor
20 dkg füstölt húsos szalonna
tejföl szükség szerint



A recept elkészítése

A szalonnát kisebb kockára vágjuk, saját zsírján kisütjük. Lehúzzuk a tűzről, és a kapor felét belekeverjük a még forró zsírba. A túrót tálba tesszük, rászórjuk a maradék kaprot. Ráöntjük a még forró szalonnás, kapros egyveleget, zsírjával együtt ( ha soknak találjuk keveset öntsünk le róla, de ne mindet!). Ha száraz a túró 1-2 evőkanál tejfölt tegyünk bele, de sokszor nem kell bele tejföl. Keverjük össze, és kostóljuk meg, és csak most sózzuk, mert a szalonna mindig másképp sós.

Személyes hozzáfűzés: Ízorgia a javából! Rozskenyérrel, pirítóssal szuper vacsora, vagy dobozolva kirándulásra is tökéletes.

Feltöltötte: amalia

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

házias ételek , uzsonnák , közepesen költséges ételek , 15 perc , előételek , egyszerű ételek

vissza az előző oldalra