HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Karácsonyi pisztráng
| Többi

Karácsonyi pisztráng recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 kis, konyhakész pisztráng,
2 gerezd fokhagyma
4 dkg liszt,
10 dkg mandula,
1 dl tejszín,
fél citrom
10 dkg vaj,
0,5 dl fűszeres olaj (pl. tárkonyos, rozmaring



A recept elkészítése

A ledörzsölgetett halat beirdaljuk. Sóval bedörzsöljük, citromlével meglocsoljuk és fűszeres olajjal kenegetjük. 20 percig állni hagyjuk. A nedvességet leitatjuk, a halat lisztbe forgatjuk és megforrósított vajon minden oldalon megsütjük. Zúzott fokhagymával meghintjük, mellédobjuk a lehéjazott mandulát és még 1 percig pirítjuk. Felöntjük a tejszínnel és összeforraljuk. Párolt rizzsel körítjük.

Feltöltötte: margit

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , ünnepi ételek , karácsonyi ételek , költséges ételek , egyszerű ételek , 60 perc , főételek

vissza az előző oldalra