HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Karalábés csirke
| Többi

Karalábés csirke recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 kisebb csirkecomb,
2 zsenge karalábé,
2 dl tejföl,
2 evőkanál liszt,
2 evőkanál olaj,
só,
fehér bors,
vegeta,
fél csokor petrezselyem

A recept elkészítése

A csirkecombokat besózzuk, fehér borssal megszórjuk és kuktába tesszük. Olajat öntünk alá és mindkét oldalon hirtelen megpirítjuk. Felöntjük fél pohár, vegetával ízesített vízzel és lezárva 15 percig pároljuk. A fedőt levéve hozzáadjuk a megtisztított, kis kockára vágott karalábét. További 5 percig pároljuk, majd liszttel elkevert tejföllel behabarjuk. Frissen vágott petrezselyemmel meghintve tálaljuk. Párolt rizzsel körítjük.

Feltöltötte: kokeny

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , házias ételek , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra