HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Katalán hal
| Többi

Katalán hal recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 nagy szelet tengeri hal
2 nagy fej hagyma
15 dkg gomba
3 marinált paprika
1 csokor snidling
Édes-nemes pirospaprika
2 evőkanál olaj
4 dl fehérbor
2 evőkanál vaj


A recept elkészítése


A halat hagyjuk felengedni. A hagymát, gombát megtisztítjuk, és vékony karikákra /szeletekre vágjuk. A marinált paprikát csíkokra vágjuk. A snidlinget megmossuk, felaprózzuk.
A halszeleteket megszórjuk sóval, borssal, pirospaprikával. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Nagyobb tűzálló tálat vagy tepsit kikenünk olajjal, rárakjuk a hagymakarikákat, a gombát és a paprikát. Kissé megsózzuk. Ráfektetjük a halszeleteket, megszórjuk a snidlinggel, és meglocsoljuk a borral. A sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. Közben meg-megszórjuk vajdarabkákkal.

Feltöltötte: hanna

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , mediterrán ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra