HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Királycsirke
| Többi

Királycsirke recept

Elkészítési idő: több, mint 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 csirkemell,
2 csirkecomb,
8 kis gombafej,
5 dkg márványsajtkrém,
2 dkg márvány sajt,
fűszerolaj (tárkonyos, kakukkfüves, pórés, rozmaring
só,
pirospaprika


A recept elkészítése

A csirkemellet kicsontozzuk és kettévágjuk. A mellet és a combokat tálba fektetjük és megkenjük a fűszerolajjal. Lefedve, legalább 1 órára hűtőszekrénybe állítjuk. A húst kivesszük, sózzuk és a combokat sütőben 10 percig sütjük, majd melléhelyezzük a csirkemellet is és ropogós pirosra sütjük. A sütési idő vége előtt 2 perccel bekenjük pirospaprikával ízesített olajjal. Közben a gombafejeket megtisztítjuk, megmossuk. Az üregeket megtöltjük a márványsajtkrémmel, tetejére hajszálvékonyan felszeletelt márvány sajtot helyezünk és a hús mellé helyezzük. Kb. 5 percig sütjük. A sült csirkét tálra helyezzük és rátesszük a sajtkrémes gombát. Burgonyapürével és céklával körítjük.

Feltöltötte: helga

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , házias ételek , ünnepi ételek , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , több, mint másfél óra , főételek

vissza az előző oldalra