HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szendvicsek > Kolbászos hamburger
| Többi

Kolbászos hamburger recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

15 dkg főzőkolbász
1 ecet
1 nagy paradicsom
4 salátalevél
1 evőkanál olaj
1 evőkanál mustár
2 evőkanál ketchup
8 dkg reszelt edámi sajt
8 szelet szendvicskenyér


A recept elkészítése

A kolbászról lehúzzuk a bőrt, négy darabra vágjuk. A darabokat bevágjuk, de nem vágjuk teljesen át, és „kiterítjük”. Az ecetes uborkát apró kockákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, vastagon felkarikázzuk. A salátaleveleket leöblítjük, lerázzuk.

A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. Kibélelünk alufóliával egy tepsit. Felforrósítjuk az olajat, és a kolbászok mindkét oldalát megpirítjuk benne. A tepsire fektetjük, mindegyiket megkenjük mustárral, ketchuppel, és megszórjuk uborkával, reszelt sajttal. A sütőben kb. 10 percig pirítjuk. A kenyérszeletek felét (ha szeretjük megpirítjuk, megvajazzuk) paradicsommal és salátalevelekkel megrakjuk, ráborítunk 1-1 kolbászt, és befedjük a maradék kenyerekkel. Azonnal tálaljuk.

Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 darab: 355 kcal

Feltöltötte: tavaszka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

amerikai ételek , magyaros ételek , klasszikus ételek , házias ételek , uzsonnák , ebéd-vacsora otthonra , kiadós ételek , egyszerű ételek , szendvicsek

vissza az előző oldalra