HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Kolbászos-túros pogácsa
| Többi

Kolbászos-túros pogácsa recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

25 dkg sütőmargarin
25 dkg túró
30 dkg liszt
2,5 dkg élesztő
pici víz

1 tojássárga
1 szál kolbász

A recept elkészítése

Az élesztőt kevés langyos vízben felfuttatjuk, majd összedolgozzuk a sóval elkevert liszttel, a margarinnal és a túróval. Megkelesztjük, majd kinyújtjuk, tetejét megkenjük tojássárgával. Kiszaggatjuk, minden pogácsára 1-1 kolbászkarikát teszünk, és előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.

Feltöltötte: bori

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

magyar ételek , klasszikus ételek , házias ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 60 perc , aprósütemények , pogácsa

vissza az előző oldalra