HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szószok > Körte vörösborban
| Többi

Körte vörösborban recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

(3 személyre):
6 kisebb vagy 3 nagy körte,
2 dl vörösbor,
2 evőkanál citrom
10 dkg cukor,
1-2 szegfűszeg


A recept elkészítése

A borból, citromléből, cukorból szirupot készítünk, szegfűszeggel ízesítjük. Amikor a cukor elolvadt, beletesszük a meghámozott, félbevágott, magházától megtisztított körtét. Takaréklángon 15-20 percig főzzük, amíg a körte puha nem lesz. Tetszés szerint langyosan vagy hidegen tálaljuk. (Sült húshoz, szárnyashoz kiegészítésül is adható.)

Feltöltötte: elena

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

francia ételek , vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ünnepi ételek , uzsonnák , gyertyafényes vacsorák , vasárnapi ebédek , őszi ételek , téli ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , mártások, szószok , desszertek

vissza az előző oldalra