HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Desszertek > Krémsajtos szőlődesszert
| Többi

Krémsajtos szőlődesszert recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg szőlő
15 dkg tejszín krémsajt,
5 dkg reszelt ömlesztett sajt,
5 dkg darált dió
1/2 dl bor,
1 evőkanál porcukor.


A recept elkészítése

a szőlőt megmosom, lecsöpögtetem és leszemezem. A krémsajtot a borral, a dióval és a porcukorral simára keverem.

salátás tálba szórom a szőlőszemeket, és leöntöm az ízesített krémsajttal, majd villával átforgatom. Végül rászórom a reszelt sajtot, és jól behűtöm. Piros szőlővel is nagyon jó.

Feltöltötte: vera

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

nyári ételek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 15 perc , desszertek

vissza az előző oldalra