HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Ünnepi alkalom > Krémsajttal töltött endívialevelek
| Többi

Krémsajttal töltött endívialevelek recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

20 dkg mélyhűtött parajpüré
2 endívia
25 dkg paradicsom
fél csomag metélőhagyma
1 dl zöldségleves kockából
10 dkg zsírszegény túró vagy ricotta
10 dkg krémsajt


A recept elkészítése

A spenótot szobahőmérsékleten hagyjuk felmelegedni, majd szűrőben lecsepegtetjük. (kb.15 dkg spenótot fogunk felhasználni.) Az endíviát leveleire szedjük, leöblítjük. A paradicsomot megmossuk, gerezdekre vágjuk. A metélőhagymát leöblítjük, felaprítjuk.


1. A spenótot a zöldséglevessel gyakran kevergetve néhány percig pároljuk, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk kihűlni.
2. A túrót villával simára összetörjük, hozzákeverjük a krémsajtot és a spenótot. A masszát csillagcsőrös nyomózsákba töltjük. Az endívialeveleket a krémmel ízletsen megtöltjük, megszórjuk snidlinggel és kevés őrölt borssal. Kissé behűtjük.
3. Tálaláskor: az endíviát tálalótálra helyezzük, és paradicsommal díszítjük.

Feltöltötte: erzsebet

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , ünnepi ételek , uzsonnák , gyertyafényes vacsorák , társasági ételek , egyszerű ételek , 30 perc , előételek

vissza az előző oldalra