HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Kutap (töltött pisztráng)
| Többi

Kutap (töltött pisztráng) recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 kg pisztráng, 20 dkg rizs, gyömbér


A recept elkészítése

A pisztráng fejét levágjuk, majd ezen a nyíláson keresztül belezzük ki a halat. Megmossuk, megsózzuk, vajban megforgatjuk, majd mazsolával és gyömbérrel fűszerezett rizzsel megtöltjük. A hal farokuszonyát átdugjuk az alsó állkapocs nyílásán, ezután vajjal megkent és zsemlemorzsával megszórt serpenyőben, sütőben megsütjük. Tálaláskor zöldpetrezselyemmel díszítjük.

Feltöltötte: olivia

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

egyéb ételek , halételek , egzotikus ételek , ünnepi ételek , karácsonyi ételek , gyertyafényes vacsorák , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , főételek

vissza az előző oldalra