HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Máj egészben
| Többi

Máj egészben recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 1/2 kg sertésmáj
2 evőkanál ételízesítő
1 1/2 evőkanál só
1/2 kávéskanál babérlevél
1/2 kávéskanál majoranna
6 gerezd zúzott fokhogyma

A recept elkészítése

A májat este a hozzávalókkal egészben fűszerezzük, alufóliába becsomagoljuk, és így pihentetjükl egy éjszakán át. Reggel egy jénai tál alját és oldalait hagymakarikákkal kirakunk. Beletesszük a májat, és annyi olajat öntünk rá, hogy legalább félig ellepje. A tálat befedjük, hideg sütőbe tesszük alulról a második rácsra. 300 fokon 15 percig, majd 200 fokon még 50 percig sütjük. Ha kész, az olajat óvatosan leöntjük. Tört burgonya illik hozzá. /Reggelre a máj levet ereszt, ezt sütés előtt le kell róla önteni./

Feltöltötte: ani

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , házias ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , közepesen bonyolult , főételek

vissza az előző oldalra