HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Máj Elvira módján
| Többi

Máj Elvira módján recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg sertésmáj,
40 dkg sertésvelő
2 fej vöröshagyma
2 zöldpaprika
2 paradicsom
1 dl olaj
1 kávéskanál csemegepaprika

bors
fokhagyma


A recept elkészítése

A májat vékony csíkokra szeljük, a lehártyázott velőt leforrázzuk, darabokra vágjuk. A finomra vágott hagymát üvegesre pároljuk, a májat rátéve erős tűzön 5 percig sütjük. Ha kész, paprikával meghintjük, hozzáadjuk a velőt, egy nagy gerezd fokhagymát apróra belevagdosunk, és tovább pirítjuk. Közben borsozzuk, sózzuk, és hozzáadjuk az előzőleg zsiradékon megfuttatott paradicsomot, zöldpaprikát. Főtt burgonyával és savanyúsággal tálaljuk.

Feltöltötte: borbala

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , házias ételek , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra