HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Májas serpenyő
| Többi

Májas serpenyő recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 csokor újhagyma
40 dkg mini paradicsom
60 dkg sampinyon
50 dkg pulykamáj (csirkemáj)
5 dkg vaj
1 mokkáskanál szárított zsálya
1 mokkáskanál szárított majoránna
2 dl tejszín


A recept elkészítése

Az újhagymát megtisztítjuk, megmossuk, és karikára vágjuk. A paradicsomot leöblítjük, és félbevágjuk. A gombát megtisztítjuk. A pulykamájat megmossuk, és falatnyi darabokra vágjuk.
Felforrósítjuk a vajat, és a gombát, a májat megpirítjuk benne. Hozzákeverjük a hagymát, megszórjuk a zsályával, a majoránnával, és 1-2 percig pirítjuk. Ráöntjük a tejszínt, sóval, borssal ízesítjük, és hozzákeverjük a paradicsomot. Kb. 2 percig együtt főzzük. Sóval, borssal utánaízesítünk, és párolt rizzsel tálaljuk.

Feltöltötte: doniz

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , ebéd-vacsora otthonra , kiadós ételek , egyszerű ételek , 15 perc , főételek

vissza az előző oldalra