HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Májpuffancs
| Többi

Májpuffancs recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

máj
kenyér

bors
tojás
hagyma
fokhagyma
olaj


A recept elkészítése

Roppant egyszerű: mintha fasírtot csinálna az ember, csak májjal helyettesíti a húst.
A májat először szétnyomogatom a kés hegyével. A kenyeret beáztatom kevés vízbe, majd jól kinyomkodom és a májhoz keverem. A tojásokat kettéválasztom és a sárgáját is hozzáadom. A fokhagymát lereszelem vagy szétnyomkodom, a hagymát apróra vágom, majd ezeket is hozzákeverem a masszához. Majd a tojás fehérjét habbá verem és utoljára azt is beleöntöm (ettől kicsit könnyedebb lesz). Végül olajban kisütöm.

Feltöltötte: florencia

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , kiadós ételek , egyszerű ételek , 30 perc , főételek

vissza az előző oldalra