HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Májragu almával
| Többi

Májragu almával recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

60 dkg marhamáj,
2 zöldalma
2 evőkanál liszt,
1 dl tejföl,
1,2 dl alma
2 cl alma
1 csomó zöldhagyma,
1 dl tej,
4 dkg sütőmargarin,
1 csokor petrezselyem,
majoránna,
só,
bors

A recept elkészítése

A májat a hártyáktól megtisztítjuk. Csíkokra vágjuk, tálba tesszük és leöntjük a tejjel. Közben az almát cikkekre, a zöldhagymát karikákra vágjuk. A májat lecsöpögtetjük, a tejet leitatjuk, majd lisztbe forgatjuk. 3 dkg, megforrósított margarinon megsütjük. A maradék margarint serpenyőben megforrósítjuk, beletesszük a zöldhagymát, majd 2 perc párolás után az almát is. Felöntjük az almaborral és az almapálinkával. Sóval, borssal, majoránnával ízesítjük. Belekeverjük a tejfölt, majd beletesszük a májat. Sózzuk, felaprított petrezselyemmel megszórjuk. Burgonyapürével kínáljuk.

Feltöltötte: dolli

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , házias ételek , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 30 perc , hirtelensültek

vissza az előző oldalra