HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Marinált lazac
| Többi

Marinált lazac recept

Elkészítési idő: több, mint 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

80 dkg lazacfilé,
3 evőkanál ecet
1 evőkanál barnacukor,
2 citrom
1 fej hagyma,
3 evőkanál só,
2 teáskanál savanyúságfűszerkeverék (szemes bors,
mustármag,
koriander

A recept elkészítése

A lazacfilét mindkét oldalán sóval bedörzsöljük. Lefedve, 8 órára hűtőszekrénybe tesszük. A sót lemossuk, visszatesszük a tálba, majd leöntjük a barnacukorral ízesített ecettel. Lefedve 3 napig pácoljuk. Hozzáadjuk a megtisztított, karikára vágott hagymát, a héjastól felkarikázott citromszeleteket és a fűszerkeveréket. Lefedve újabb 3 napig pácoljuk. A pácból kiemelve vékonyan felszeleteljük és megvajazott sötét rozskenyéren, előételként kínáljuk.

Feltöltötte: sztella

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , ünnepi ételek , gyertyafényes vacsorák , költséges ételek , egyszerű ételek , több, mint másfél óra , előételek

vissza az előző oldalra