HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szendvicsek > Márványsajtos-szalámis szendvics
| Többi

Márványsajtos-szalámis szendvics recept

Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

18 dkg márványsajt
12 dkg szeletelt téliszalámi
2 ecet
1 evőkanál joghurt
3 evőkanál tejszín
néhény csepp tabasco
4 nagy szelet barna kenyér (vagy 8 szelet szendvicskenyér)


A recept elkészítése

A sajtot villával összetörjük, a szalámit néhány szelet kivételével és az uborkát nagyon apróra összevágjuk.
A sajtot, a szalámit, az uborkát összekeverjük. Beletesszük a joghurtot, a tejszínt, néhány csepp tabascot, megsózzuk és jól kikeverjük. A barna kenyeret kettévágjuk, megkenjük a krémmel, szalámirózsával és kapribogyóval díszítjük.

Feltöltötte: beatrix

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

főzés nélküli ételek , bulira ajánlott , uzsonnák , társasági ételek , közepesen költséges ételek , pofonegyszerű ételek , 15 perc , szendvicsek

vissza az előző oldalra