HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Mazsolás répasaláta
| Többi

Mazsolás répasaláta recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg sárgarépa
1 jonatán alma
1 narancs,
5 dkg dió
1 citrom
5 dkg mazsola,
fél fejes saláta,
2 evőkanál salátaolaj,
1 evőkanál méz
só,
bors


A recept elkészítése

A mazsolát meleg vízbe áztatjuk. A megtisztított sárgarépát és az almát lereszeljük. A narancsot meghámozzuk, gerezdjeire szedjük és feldaraboljuk. A sárgarépát összekeverjük a naranccsal, az almával, a lecsöpögtetett mazsolával. Az olajat kikeverjük a mézzel és a citromlével. Sóval, borssal ízesítjük. A mártást a salátába keverjük és 20 percig érleljük. Salátalevélre halmozzuk, durvára vágott dióval meghintve köretként vagy salátaként kínáljuk.

Feltöltötte: helga

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , reform ételek , vasárnapi ebédek , olcsó ételek , egyszerű ételek , 30 perc , saláták

vissza az előző oldalra