HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Mediterrán burgonyasaláta
| Többi

Mediterrán burgonyasaláta recept

Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

60 dkg burgonya
2 tojás,
1 csomó hónapos retek
8-8 szem zöld és fekete olajbogyó,
3 evőkanál olívaolaj
2 teáskanál citrom
1 teáskanál mustár,
1 csokor metélőhagyma,
só,
bors


A recept elkészítése

A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. Kihűtjük, meghámozzuk, karikákra vágjuk. Ugyancsak karikára vágjuk a megtisztított hónapos retket. A tojást keményre főzzük, meghámozzuk, cikkekre vágjuk. Nagy salátástálban összekeverjük a burgonyát, retket, kemény tojást és a kétféle olajbogyót. A mártáshoz az olívaolajat kikeverjük a citromlével és a mustárral. Sóval, borssal, felaprított metélőhagymával ízesítjük. A mártást a salátába keverjük és legalább egy órát érleljük. Rozskenyeret kínálunk mellé.

Feltöltötte: nikolett

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , mediterrán ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , egyszerű ételek , 60 perc , saláták

vissza az előző oldalra