HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Mustáros hal
| Többi

Mustáros hal recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 szelet mélyhűtött tengeri hal
fél citrom
1 ecet
2 dkg sütőmargarin
2 evőkanál joghurt
2 evőkanál csípős mustár

A recept elkészítése

Előkésítés: A halat citromlével megcsepegtetjük, és szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. Az uborkát megmossuk, tormareszelőn lereszeljük.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A halat lecsepegtetjük, szárazra töröljük, sóval, őrölt fehér borssal beszórjuk. Tűzálló tálat kikenünk margarinnal, egymás mellé fektetjük a halszeleteket, és a sütőben 15 percig pároljuk. Amíg a hal párolódik, egy tálkában összekeverjük a joghurtot, a mustárt és a reszelt uborkát. A halat kivesszük a sütőből, megkenjük a masszával, és még 10 percre visszatesszük a sütőbe. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Feltöltötte: tunde

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

halételek , diétás ételek , gyertyafényes vacsorák , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra