HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Nagymama májas pogácsája
| Többi

Nagymama májas pogácsája recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

25 dkg apróra vagdalt kacsamáj
2 dkg vaj a hirtelen átsütéséhez
1 csokor felaprított petrezselyem
1 db tejben áztatott zsemle
2 dl tejföl
2 egész tojás
3 tojássárgája
3-5 evőkanál zsemlemorzsa
fél kávéskanál só


A recept elkészítése

Az apróra vagdalt májat fehéredésig sütjük kevergetve a vajban, azután hozzáadjuk a petrezselymet. A tejfölben felverjük a tojásokat és sárgákat, sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a zsemlemorzsával. Miután a megpirított májat és a zsemlemorzsát is belekevertük, forgassuk át az egészet húsdarálón. Vajjal kikent kis formákban, előmelegített sütőben hirtelen pirosodásig sütjük. Forrón tálaljuk.

Feltöltötte: irma

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

egyszerű ételek , 45 perc , pogácsa , magyar ételek , belsőségek , klasszikus ételek , házias ételek , kiadós ételek

vissza az előző oldalra