HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Halak > Nápolyi hal
| Többi

Nápolyi hal recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

30 dkg tengeri hal
2 evőkanál ételízesítő
1 zeller
2 piros húsú paprika
1 nagy cukkíni
1 nagy fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
fél csokor kapor
1 evőkanál olaj
1 kis konzerv sűrített paradicsom
2 evőkanál tejföl

A recept elkészítése

A halat megszórjuk ételízesítővel, és hagyjuk kiengedni. A zellert és a paprikát megtisztítjuk, megmossuk, mindkettő húsát vékony csíkokra vágjuk. A cukkíni végeit levágjuk, a cukkínit megmossuk, karikákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk. A fokhagymát átnyomjuk. A kaprot leöblítjük, felaprítjuk.
Az olajat nagy serpenyőben felforrósítjuk, megfuttatjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a paprikát, a zellert, a cukkínit és a fokhagymát. A zöldségeket 10 percig pároljuk, megszórjuk 1 evőkanál ételízesítővel. A zöldségekre öntünk 2 dl vizet, belekeverjük a sűrített paradicsomot, és felforraljuk. Belefektetjük a halat, és lassú tűzön kb. 10 perc alatt megfőzzük. Ráöntjük a tejfölt, belekeverjük a kaprot, és tálaljuk. Főtt burgonyát kínáljunk hozzá.

Feltöltötte: amanda

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

olasz ételek , halételek , mediterrán ételek , ebéd-vacsora otthonra , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra