HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Levesek > Négymagvas pogácsa
| Többi

Négymagvas pogácsa recept

Elkészítési idő: 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

2 dl tej
2,5 dkg élesztő
1 kávéskanál cukor
10 dkg sütőmargarin
30 dkg graham liszt
15 dkg fehérliszt
2 kiskanál só
1 közepes tojás
1-1 evőkanál len-, szezám-, tök

A recept elkészítése

A hozzávalókat összegyúrjuk, dagasztjuk (kenyésütögépben is el lehet készíteni). Egy órát hagyjuk kelni a kész tésztát, meleg helyen(itt szintén jó segítség a kenyésütőgép kelesztő programja). Kétujjnyi vastagra nyújtjuk, felvert tojással megkenjük a tetejét. Kis pogácsaszaggatóval szaggatjuk, zsírpapíron, közepes lángon sütjük.

Feltöltötte: lelle

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

magyar ételek , vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , bulira ajánlott , társasági ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 90 perc , előételek , aprósütemények , pogácsa

vissza az előző oldalra