ElkészÃtési idÅ‘: 75 perc
ElkészÃtés nehézsége:
1 egész csirke
1 marék liszt
fokhagyma
pirospaprika
majoranna
bors
só
10dkg füstölt sajt
1 fej hagyma (én porét használok)
2 dcl tejföl
4 evőkanál olaj
A megtisztÃtott csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel elkeverjük, a zúzott fokhagymát is hozzáadjuk. A csirkét darabonként beleforgatjuk, majd kivajazott tepsibe egymás mellé rendezzük. Rákarikázzuk a hagymát, rászórjuk a sajtot, végül az olajjal elkevert tejfölt ráöntjüki. Fóliával letakarjuk, és 50 percig sütjük. Ha jól átsült, levesszük a fóliát, és a tetejét megpirÃtjuk. Burgonyapürével és sok salátával tálaljuk.
Feltöltötte: juli
Még senki nem készÃtette el ezt a receptet
Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!
szárnyasételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 75 perc , főételek
Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!