HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Vasárnapi ebéd > Nyárson sült sajtos tarja
| Többi

Nyárson sült sajtos tarja recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

70 dkg sovány sertéstarja

bors
1 nagy mozzarella
bazsalikom
1 piros parika
4 kis burgonya
a páchoz:
4 evőkanál olaj
1 dl vörösbor
1 teáskanal balzsamecet
cukor
vágott rozmaring
1 gerezd fokhagyma


A recept elkészítése

A páchoz a fokhagymát összezúzzuk utána olajjal, vörösborral, ecettel, cukorral és a rozmaringgal összekeverjük. A burgonyát vastag karikákra vágjuk, sós vízben 8 percig előfőzzük. A paprikát darabokra vágjuk, a bazsalikomot lecsipkedjük a száráról, durvára vágjuk. A húst 12 szeletre vágjuk. A mozzarellát felszeleteljük, a húst beborítjuk vele, megszórjuk bazsalikommal, összecsavarjuk és burgonya meg paprikadarabokkal felváltva nyársra fűzzük. Lapos tálban leöntjük a páclével, és 1 órán át pácoljuk. Papírszalvétán leitatjuk, majd forró rostélyon gyakran forgatva megsütjük. Ha elkészült, sóval és borssal fűszerezzük.

Feltöltötte: blanka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

klasszikus ételek , házias ételek , grill ételek , ünnepi ételek , vasárnapi ebédek , nyári ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra