HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Olívás metélt
| Többi

Olívás metélt recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

10 dkg magozott olajbogyó,
60 dkg paradicsom
1 zöldpaprika
1 evőkanál kapribogyó,
kevés olívaolaj
só,
bors,
petrezselyem,
bazsalikom
fokhagyma,
40 dkg metélttészta


A recept elkészítése

A megmosott paradicsomot 1 percre dobjuk zubogó, forró vízbe, majd szűrjük le, húzzuk le a héját és kockázzuk fel. Vágjuk apróra az olajbogyót, a kapribogyót és a paprikát, majd futtassuk meg 4 evőkanál felforrósított olívaolajon. Adjuk hozzá a paradicsomot, ízesítsük sóval és borssal. Főzzük fedő alatt húsz percig. A főzés vége felé keverjünk a szószba 2 gerezd összezúzott fokhagymát, valamint a petrezselymet és a bazsalikomot. Közben főzzük ki a tésztát, szűrjük le, és keverjük a szószhoz.

Feltöltötte: szelina

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

olasz ételek , vegetáriánus ételek , mediterrán ételek , bulira ajánlott , ebéd-vacsora otthonra , társasági ételek , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , főételek , tésztafélék

vissza az előző oldalra