HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Desszertek > Orosz almás lepény
| Többi

Orosz almás lepény recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 tojás
8 dkg vaj
15 dkg kristálycukor
1/4 citrom
30 dkg liszt
50 dkg alma
fahéj


A recept elkészítése

A tojásokat összekeverjük a vajjal, kristálycukorral, majd a citrom reszelt héjával ízesítjük, s hozzákeverjük a lisztet. Vajjal(margarinnal) megkent tepsibe hámozott, szeletelt almát teszünk (én kisebb kockákat szoktam), fahéjjal megszórjuk. A kikevert tésztát az almára öntjük, és sütőben megsütjük. (Egy csomsag sütőport is elbír, de nem fontos). Tálalásnál fahéjas porcukorral meghintjük.

Feltöltötte: joli

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

orosz ételek , vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , uzsonnák , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 45 perc , desszertek

vissza az előző oldalra