HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Orosz céklasaláta
| Többi

Orosz céklasaláta recept

Elkészítési idő: 75 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

cékla
dió
fokhagyma
majonéz


A recept elkészítése

A céklát megmosva, egészben vagy félbevágva megfőzöm, majd hagyom a lében lehűlni. A héja könnyen leválik, megpucolom, lereszelem (durvább reszelőn). Ízlés szerint kb. 5-10 gerezd fokhagymát belereszelek, beletöröm a diót mozsárban, de nem darálom!!!, ugyanis az túl apró, nem élvezhető. Ezután beleadagolom a majonézt, szintén ízlés szerint, de túlzás nélkül. Összekeverem, hidegre teszem, hogy összeérjen.

Feltöltötte: klara

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

orosz ételek , vegetáriánus ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , őszi ételek , téli ételek , kiadós ételek , egyszerű ételek , 75 perc , főételek , köretek , saláták

vissza az előző oldalra