HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Palacsintába bújt csirke
| Többi

Palacsintába bújt csirke recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 nagy palacsinta, 20 dkg maradék csirkehús, 20 dkg gomba, 2,5 dl tej, 1 dió


A recept elkészítése

Olvasszuk meg a vajat egy serpenyőben, szórjuk rá a lisztet, keverjük el egy fakanállal, majd adjuk hozzá a tejet is. Folyamatos keverés mellett ízesítsük a mártást sóval, borssal, szerecsendióval, és főzzük addig, amíg sűrűsödni kezd. A csirkehúst aprítsuk fel, a gombákat vágjuk négybe, majd adjuk a szószhoz. A tojássárgáját keverjük össze a tejszínnel vagy tejföllel, és ezzel sűrítsük be a csirkés-gombás ragut. Töltsük meg a palacsintákat és tegyük néhány percre forró sütőbe. Előételként, vagy salátával főételként is tálalhatjuk.

Feltöltötte: gyorgyike

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , házias ételek , gyerek ételek , ebéd-vacsora otthonra , társasági ételek , kiadós ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , előételek , főételek

vissza az előző oldalra