HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Pikáns-fűszeres csirkecomb
| Többi

Pikáns-fűszeres csirkecomb recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 csirkecomb (kb. 60 dkg),
1 nagy fej vöröshagyma
12 fél sárgabarack
1 paradicsom
3 evőkanál olaj,
1 teáskanál curry
1-1 mokkáskanál őrölt fehér bors,
chili (vagy csípős paprika
csipet gyömbér
ízlés szerint csipetnyi cukor,
só.


A recept elkészítése

a megtisztított vöröshagymát finomra metélem. A paradicsompaprikát vékony szeletekre vágom. A csirkecombot besózom. A befőtt felét félreteszem, a levéből 1 dl-t kimérek.

a forró olajon sárgára fonnyasztom a hagymát. Ráteszem mindegyik csirkecombot, és mindkét oldalán jól lepirítom. A húst ezután a serpenyőből kivéve melegen tartom. A visszamaradt szaftra ráteszem a paradicsompaprikát meg a sárgabarack felét, megszórom a fűszerekkel és fedő alatt addig párolom, míg a gyümölcs pépessé nem válik. Ezután hozzáöntöm a sárgabarack 1 dl levét, és jól összeforralom. Végül visszateszem a csirkecombot, és fedő alatt puhára párolom. Párolt rizzsel tálalom.

Feltöltötte: gyongyver

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , vasárnapi ebédek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra