HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szárnyasok > Pikáns libacomb
| Többi

Pikáns libacomb recept

Elkészítési idő: 90 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4 libacomb,
10 dkg aszalt szilva
2 jonatán alma
1 evőkanál paradicsom
só,
bors,
szegfűszeg


A recept elkészítése

Az aszalt szilvát szegfűszeges – ízlés szerint cukros – vízben megfőzzük. Lecsöpögtetjük, kimagozzuk és összekeverjük a meghámozott, lereszelt almával. A libacombok bőrét késsel óvatosan fellazítjuk, az így nyert üregbe dugdossuk a gyümölcsöt. A húst sózzuk, borsozzuk és tepsibe fektetjük. Kevés vizet aláöntve, sütőben pirosra sütjük. A keletkező pecsenyelével gyakran locsolgatjuk. Ha megsült, a húst kivesszük, a pecsenyelevet paradicsompürével elkeverjük, kevés húslevest aláöntünk és felforraljuk. A húst a mártással leöntve tálaljuk. Párolt rizzsel körítjük.

Feltöltötte: lujzi

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

szárnyasételek , ünnepi ételek , közepesen költséges ételek , egyszerű ételek , 90 perc , főételek

vissza az előző oldalra