HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Póréhagymás csirkemáj
| Többi

Póréhagymás csirkemáj recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

4–
50 dkg főtt masnitészta,
10 dkg reszelt parmezán sajt,
50 dkg csirkemáj, tárkony,
4 kávéskanál vaj,
1 kávéskanál olívaolaj
20 dkg újhagyma vagy fiatal póréhagyma
4 gerezd fokhagyma
20 dkg szeletelt gomba,
1,5 dl fehérbor,
2,5 dl tejföl,
só,
bors


A recept elkészítése

Szeleteljük föl a hagymát, dobjuk rá a fokhagymát, és süssük felhevített vajban vagy olajban puhulásig. Adjuk hozzá a gombát, és pároljuk 1-2 percig tovább az egészet. Tegyük hozzá a májat a gombás hagymához, süssük együtt kicsit, majd öntsük fel a borral, és keverjük el a tejföllel. Adjuk hozzá a főtt tésztát.

Feltöltötte: bori

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , klasszikus ételek , ebéd-vacsora otthonra , kiadós ételek , egyszerű ételek , 45 perc , főételek

vissza az előző oldalra