HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Tésztaételek > Póréhagymás hajdinapalacsinta
| Többi

Póréhagymás hajdinapalacsinta recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg hajdinaliszt,
3 tojás,
5 dl tej,
1 dl napraforgóolaj,
1 szál póréhagyma
10 dkg juhtúró,
2 dl tejföl,
4 dkg sütőmargarin,
só,
petrezselyem

A recept elkészítése

A palacsintákat az előbbi módon elkészítjük, feltekerjük és kb. fél centiméter vastag metéltre vágjuk. A póréhagymát megmossuk, megtisztítjuk és vékony metéltre vágjuk. Egy serpenyőben felolvasztjuk a margarint, beletesszük a pórét, óvatosan sózzuk és megpirítjuk. Hozzáadjuk a palacsintát és a juhtúrót, fűszerezzük zöldpetrezselyemmel, fehérborssal, majd hozzákeverjük a tejfölt.

Feltöltötte: blanka

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , olcsó ételek , közepesen bonyolult , tésztafélék

vissza az előző oldalra