HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Saláták > Póréhagymás vöröskáposzta-saláta
| Többi

Póréhagymás vöröskáposzta-saláta recept

Elkészítési idő: 45 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

50 dkg vöröskáposzta,
2 db savanykás alma
1 szál póréhagyma
3-4 evőkanál borecet
3 evőkanál olaj,
1 teáskanál mustár,
1 teáskanál só,
1 mokkáskanál törött fekete bors,
késhegynyi tört köménymag,
1 mokkáskanál porcukor.


A recept elkészítése

a megtisztított káposztát durva reszelőn lereszelem és megsózom. Jól átkeverem, és fél óráig állni hagyom. Közben az ecetet, olajat, mustárt, sót, törött borsot és köménymagot simára keverem, majd kevés porcukorral fűszerezem.

a mártásba forgatom a megtisztított és felkarikázott póréhagymát, valamint a megmosott, kicsumázott és héjastul lereszelt almát. Végül hozzáadom a káposztát is. (Nem csavarom ki a levét, mert értékes vitaminok vannak benne.) Az egészet jól átkeverem, és lefedve teszem néhány órára a hűtőszekrénybe.

Feltöltötte: adria

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

magyaros ételek , olcsó ételek , egyszerű ételek , 45 perc , saláták

vissza az előző oldalra