HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Szószok > Pórémártás
| Többi

Pórémártás recept

Elkészítési idő: 30 perc
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

1 póréhagyma
1 kis fej zeller
2 evőkanál vágott metélőhagyma
3 dkg vaj
3 evőkanál tejszín
1 csipet cukor


A recept elkészítése

A hagymát és a zellert megtisztítjuk, vékonyan felszeleteljük.
Forró sós vízben a póréhagymát és a zellert puhára főzzük. Lecsepegtetjük, és botmixerrel vagy turmixgéppel pépesítjük. A pürét lábosba tesszük, hozzáadjuk a metélőhagymát, a vajat, a csipet cukrot, sózzuk, borsozzuk. Jól átmelegítjük. Levesszük a tűzről, hozzákeverjük a tejszínt, és frissen tálaljuk.

Feltöltötte: zara

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

vegetáriánus ételek , ebéd-vacsora otthonra , vasárnapi ebédek , olcsó ételek , pofonegyszerű ételek , 30 perc , mártások, szószok

vissza az előző oldalra