HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kezdőlap > Belsőségek > Pulykamáj variációk
| Többi

Pulykamáj variációk recept

Elkészítési idő: nem ismert
Elkészítés nehézsége: Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség Nehézség

A recept hozzávalói

40 dkg pulykamáj,
4-5 db nagyobb vöröshagyma
baconszalonna,
fűszerek (őrölt bors, majoranna)
A sütéshez:
olaj


A recept elkészítése

A vöröshagymákat keresztben kettévágom, az egyes rétegeket óvatosan szétválasztom, így csészéket kapok. Mindegyikbe egy-egy darab pulykamájat helyezek, borssal és majorannával fűszerezem. A hagymacsészéket betekerem baconszalonnával és megtűzöm hústűvel. Nem fontos megsózni, mert a szalonna is tartalmaz sót. Tűzálló tálba teszem a töltött hagymákat, kevés olajjal meglocsolom, és közepes tűzön kb. 30 percig sütöm. Rizskörettel nagyon finom.
Ugyanígy elkészíthetô az étel, ha hagyma helyett nagyobb fej gombába teszem a májat.

Feltöltötte: dolli

Akik elkészítették ezt a receptet:

Még senki nem készítette el ezt a receptet

Hozzászólások

Még nem szólt hozzá senki, légyél Te az első!

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkeznie!

Címkék

belsőségek , magyaros ételek , klasszikus ételek , házias ételek , ebéd-vacsora otthonra , gyertyafényes vacsorák , vasárnapi ebédek , kiadós ételek , egyszerű ételek , főételek

vissza az előző oldalra